Nytt år, samma möjligheter

Till att börja med vill vi från styrelsen önska alla medlemmar ett gott nytt år och en god fortsättning.

Med 2023 i backspegeln så kan nog alla konstatera att det trots sin kaotiska start mynnade ut i något som fungerar rätt hyggligt för stunden och att våra medlemmar slapp stå utan en egen styrelse i sektionen.

Men att i all hast sätta sig in i det fackliga arbetet och samtidigt styra upp bland papper och pärmar har tagit sin tid, för att inte tala om alla förhandlingar, arbetsmöten och utbildningar som behövts genomföras för att hålla i gång verksamheten.

Många förändringar har skett i organisationen och vi räknar med att fler förändringar sker till det bättre under 2024. Vi i styrelsen ser ljust på framtiden och fortsätter med förbättringsåtgärder med ett mer öppet och transparant arbete.

Framöver så kommer vi flytta över innehållet från denna hemsida och integreras under https://www.pappers.se/ där man sedan kan klicka sig vidare till sektion Fiberväven.

Men tillsvidare så uppdateras denna hemsida inför möten och ett meddelande går ut när övergången till https://www.pappers.se är slutförd.

MvH Styrelsen Sektion Fiberväven